Vefa Anadolu Lisesi

WEB https://vefaanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : ALTINOLUK MAH. PAMUKKALE SK. NO 15 MELİKGAZİ / KAYSERİ whatsapp iletişim 903525046822
VİZYON : Vatanını, milletini seven ve bu uğurda mücadele edecek; Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkartacak kendine özgüvenli, sabırlı, kararlı ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Her alanda başarılı olan; Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Yeni açılan bir kurum olarak hedefimiz her alanda başarılı olmaktır.

Yabancı Dil : İNGİLİZCE VE ALMANCA
Isınma : DOĞALGAZLI
Servis : OKULUMUZDA 03/03/2022 TARİHİ İTİBARİYLE 2 SERVİS FİRMASINA AİT 11 ARAÇ HİZMET VERMEKTEDİR.
Ulaşım : Belediye Otobüsleri, Özel Servisler
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZİNDE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL VE İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri : MAHALLİ YERLEŞTİRME PUANI İLE ÖĞRENCİLER ALINMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :